W Bolero naciskasz przycisk CAR dalej Lusterka i wycieraczki i zaznaczasz Składanie po zaparkowaniu. Po zamknieciu auta z pilota lusterka powinny się złożyć
edit:
Może być, że nie masz składanych lusterek. W wersji Ambition skladane lusterka są za dopłatą (300 zł).
A może być tak, że tego nie mam?, tzn. nie widziałem tego w ustawieniach. Myślałem, że to standard. Mam auto w wariancie Ambition z pakietem Amazing.
Ja mam w opcji automatyczne skłądanie, ale po jakimś czasie wyłączyłem z nastepujących powodów:
1. obawa w zimie, że przy namarznietym sniegu na lusterku coś się zatnie
2. nie ma takiej potrzeby by przy każdym zamknięciu auta składać luterka. Jeśli zaparkuję gdzies na ciasnej ulicy lub na chodniku zawsze moge złożyć pipkiem na drzwiach po lewej.
A może być tak, że tego nie mam?, tzn. nie widziałem tego w ustawieniach. Myślałem, że to standard. Mam auto w wariancie Ambition z pakietem Amazing.
Ja mam w opcji automatyczne skłądanie, ale po jakimś czasie wyłączyłem z nastepujących powodów:
1. obawa w zimie, że przy namarznietym sniegu na lusterku coś się zatnie
2. nie ma takiej potrzeby by przy każdym zamknięciu auta składać luterka. Jeśli zaparkuję gdzies na ciasnej ulicy lub na chodniku zawsze moge złożyć pipkiem na drzwiach po lewej.
No właśnie i to w OIII mi się nie podoba. W OII FL mogłem to zrobić, kiedy chcę z kluczyka, Czy w OIII da się tak zakodować, aby je składać z kluczyka ???
O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Czy w OIII da się tak zakodować, aby je składać z kluczyka ???
ale tylko wtedy, jeśli połączone jest to z alarmem bo normalnie nie.
mam też opcje składanych lusterek i mogę ją uaktywnić w samochodzie lub ręcznie, tym "cyckiem" do regulacji lusterek.
Właśnie że fajna rzecz - gdy lusterka są złożone ma się pewność że autko zamknięte :!:
Gdy się człowiek zapomni i odejdzie od auta wystarczy spojrzeć, złożone tzn. że dobrze zamknąłem. :szeroki_usmiech i wszystko w porząsiu :lol:
O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
----------------------------------------------------- Moja eReSka
Druga kwestia to taka że nikt ci nie utrąci lusterka jak np. zaparkujesz nie do końca dobrze lub zabierzesz komuś nieco więcej miejsca na chodniku Jakkolwiek głupio może to brzmieć historia zna takie przypadki
Komentarz